Oldalak

2017. április 12., szerda

12. Fejezet (Caleb)

Míg vártam, hogy Angel hívjon, vagy írjon, mi van Morganaval, addig elmentem sétálni egyet. Nem volt pontos célirányom, csak gondoltam egyet, és elindultam.
Ilyenkor el tudok vonulni a saját világomba... Senki, és semmi nem tud zavarni.
Eszembe jutott, hogy láttam a Skyrim játékot múltkor a plázában, és mivel pénz mindig van nálam, így úgy gondoltam, elmegyek megvenni. Nagyon régóta meg akartam venni, csak sok dolgot el tudok felejteni...
A plázába belépve elindultam a mozgólépcső felé, hogy felmenjek a célomnak kijelölt bolthoz. Közben azért néha ránéztem a telefonomra, hogy nem-e írt Angel (facebookon bejelölt, hogy tudjunk kommunikálni, Morgana miatt, meg barátkozás céljából), de nem jelzett semmit az eszköz.
A fodrászat elött összetalálkoztam az emlegetett szamárral, de nem volt egyedül. Morganaval lépett ki az ajtón. Kedvesen rájuk köszöntem, bár egy kis harag volt a szemeben, amiért a srác nem jelzett.
- Oh sziasztok! - mondtam mosolyogva. - Örülök, hogy látlak, Morgana! - mondtam, majd megöleltem a lányt. Ez mindenkit váratlanul ért, hisz még én sem hittem, hogy ilyen hirtelen ölelkezni fogok. Megfogadtam, hogy senkinek nem fogom a szivem többet odaadni...
És ez a lány úgy sem akar tőlem semmit, tehát elég, ha védelmezőként vagyok csak vele.
Gyorsan elengedtem a lányt, és felvettem a szokásos, nagyképű arcom.
- Na, nekem mennem kell, jó szórakozást kettőtöknek. - nyomtam meg a hangsúlyt az utolsó szavamon, majd elrohantam.
Éreztem, hogy néznek, de nem érdekelt. Nem kell sehova sem mennem, csak... Nem tudom uralni az érzéseim.
***
Hazaérve felköszöntem Lisanak, majd bementem a szobámba kipróbálni a Skyrimot. Tényleg olyan jó, mint amilyennek gondoltam! Remélem, nem lesz olyan gyorsan vége.
Felvillant a telefonom képernyője. Valaki hív, ismeretlen szám. Leállítottam a játékot, majd felvettem a mobilt.
"Hallo?" - szóltam bele.
"Caleb! Én vagyok az, Morgana! Miért tűntél el?"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése